Video

Szemkimosó Videó ()

Balesetnél esetleg csak másodpercek kérdése, hogy megmarad-e a szemed világa vagy sem. Ezért hihetetlenül fontos, hogy a megfelelő szemöblítő kéznél legyen minden olyan munkahelyen, ahol fennáll a szem károsodásának veszélye.

Ez nem utolsó sorban a savas és lúgos balesetekre vonatkozik, ahol a maró hatás azonnal megindul, mihelyst a káros anyag kapcsolatba került a szemmel.
Rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy tegye lehetővé az egyszerű és gyors szemöblítést. Két egyszerű mozdulat, és a flakon készen áll az öblítésre. Az ergonómikus szemcsésze biztosítja a közvetlen és egyszerű szemöblítést és egyúttal elvezeti a szemöblítő folyadékot a szemtől.
Az alábbi videó jól érthetően bemutatja a szemöblítők gyakorlati használatát, amennyiben valamilyen a szemet érintő baleset következik be munkavégzés közben!

Adagoló felszerelése:

A 3 pontos programja…

…hozzásegít a tiszta és egészséges bőrhöz – minden nap!

A munkavégzés előtti bőrápoló krémek, kéztisztító szerek, szappanok és a munkavégzés utáni bőrápoló krémek széles választékát, valamint bármely munkahely sajátosságainak megfelelő, mindent átfogó kézhigiéniai megoldását kínáljuk.

Adagolórendszereink nagy választéka ugyanakkor könnyen használható, higiénikus és gazdaságos megoldást biztosít.

Ez a videó bemutatja, hogyan tudja felszerelni a kéztisztító adagolókat.